Eksplosjon av et stjerneskudd

-Hva ønsker du deg?Når himmelen åpner seg, millionvis av stjerner blir tydligere, klarere og du føler at hvis du strekker hånden din litt lengre opp så kan du nesten ta på dem. Universet føles plutselig så nært, samtidig så langt ifra. Det er skummelt og vakkert på èn og samme tid. Du tenker ikke noe mer på det, fortsetter samtalen og drikkingen, plutselig er universet nesten glemt og ikke så interessant. Du går ut igjen ilag med personen du er med og vips ved første øyekast i et lite øyeblikk skjer det minst forventede rett over hodet ditt. En eksplosjon av et stjerneskudd faller, du ser bare flammen henge på slep etter stjernen. Det er som om du skulle stått der med en stor stjerneskikkert...

Det er noe av det mest fantastiske, skumleste og fasinerende jeg har opplevd på ett og samme øyeblikk.

Så hvordan i all verden skal jeg få tid til å ønske meg noe da, og hva mer kunne jeg ønsket meg enn det jeg alt har, opplevd og erfart i mitt liv? Alt annet virker så lite etter det jeg så idag.


Idag så jeg og mannen til mamma et eksplosjon av et stjerneskudd, et stjerneskudd med flamme. Jeg har aldri sett noe lignende og vi var like sjokkert og overasket begge to. Jeg tror mannen til mamma ble veldig engstelig og sjokkert i og med at han var så skjelven og nærmest løp inn for å legge seg... Jeg ble veldig fasinert, naturligvis litt skeptisk, men mest fasinert.


Ellers har jeg bare hatt en vidunderlig helg ilag med familien min etter en uke med nye opplevelser.

Ingen kommentarer

Legg igjen et spor fra deg <3

hits