Herregud, hvor har det blitt av meg?

 

Vell, nå er det en gooooood og laaang stund siden siste innlegget ble lagt ut og dette gikk ikke opp for meg før etter en skriveoppgave om Svartedauden... Uansett hvor mørkt og trist dette høres ut som så har jeg faktisk hatt en veldig fin dag idag...

Vell nå skal du høre, eller lese, det er vell det du gjør her... (dumme meg). Anyways.

1. Jeg sto opp, tok meg en deilig dusj og prøvde noe shampoo og balsam styr jeg fikk av en god venn av meg som en førjulsgave.

2. Jeg brukte vell en del tid på badet som vanlig da... Liker å pynte meg litt (for mye) kanskje, men ikke alltid, men når jeg først har begynt tar det jo såklart aldri slutt.

3. Jeg måtte plutselig gå til skolen for nå var tiden bare vips flydd forbi, jeg rakk den såklart akkuratt. Hadde i grunnen god tid, men ettersom det har både regnet, snødd, lynt, tordnet, snødd, haglet, regnet så er ikke føre så fint å gå på for å si det mildt.. Spesielt med den bratte bakken jeg har. Her på Eid er de ikke flinke til å måke veiene heller... o.O

4. Jeg ankom spansktimen som var den første timen, (såklart, når jeg kom inn døra kliss våt av en blanding av regn og snø måtte jeg bare ha meg en sjokkomelk), vi hadde jo såklart ingen lærer den første halvtimen... Når vi fikk vikar satt han på en spansk film vi "skulle" følge med på, men han forsvant like etter, det samme gjorde over halve klassen. Det var bare noen jenter igjen inkl meg (siden jeg er så skoleflink og blir.. hmm), da tok vi på julefilmer vi fant på youtube istedenfor.

5. Så begynte sosiologitimen såklart, der fikk jeg bare tent et stearinlys som julestemning nå like før jul, ellers måtte vi sitte å lide oss igjennom en dokumentar om økonomi, lobbyvikrsomhet, politikk, liberalisme om USA... jaja, jeg fikk plutselig 2 julegaver på pulten min så humøret gikk såklart opp igjen :D

6. Vell nå gadd jeg plutselig ikke prate mer om skole, kom helt ut på villspor, må bare beklage meg, det er lenge siden jeg har blogget... :o


Jeg måtte bare ta meg en liten roadtrip på bussen (jeg elsker å slappe av på bussen, drømme meg vekk, høre på musikk og se ut på naturen vår). Hovedgrunnen til bussturen var jo å hente gavene jeg hadde glemt igjen.. Når jeg kom hjem igjen til Eid måtte jeg en tur på nille for der har de sånn pakkegreier, og så glemst som jeg kan være måtte jeg jo huske på å pakke inn gavene jeg hadde kjøpt til venninnene mine.

Det har vært mye julestemning til tross for å ha vært alene i hele dag omtrent, jeg har kjøpt inn julekaker (ja jeg har ikke baket denne gangen, shame on me). Jeg har hengt opp nissemannen min for å ikke føle meg så alene og jeg har vært mye husmor, for vasking før jul er viktig sier familien min... :)

Jeg har tent mye stearinlys for å gjøre det hjemmekoselig, jeg var til og med ikke for gammal for pakkejulekalender fra mamma (som jeg setter stor pris på), og jeg har kjøpt noen julegaver til meg selv som jeg føler jeg "trenger", men det er såklart det ikke viktigste i livet.

Slenger med noen bilder:

Én kommentar

mamma

21.12.2014 kl.00:34

Veldig koselig å lese bloggen din 🌸 💖

Legg igjen et spor fra deg <3

hits